Open mobile menu
Boosting growth through inclusive workplaces

Tue 25 April 2017 | Simmons & Simmons, London

Book your place

Strategic partners

Sharing insight and good practices to help businesses learn from each other.

Employees say they’re 83% more likely to innovate and more than twice as engaged in workplaces that are both diverse and inclusive. Making our workplaces more inclusive will help each individual to perform at their best and is a chance for business to deliver prosperity for the whole of the UK.

This practical half day event will offer a mixture of keynote and panel sessions as well as interactive breakout sessions; providing ideas, guidance and practical support to take back to your business.

Programme

15 mins 09:00AM

Welcome & opening remarks

Carolyn Fairbairn, Director-General, CBI

40 mins 09:15AM

Taking the lead: harnessing the commercial benefit of building an inclusive workplace

Carolyn Fairbairn, Director-General, CBI

Neil Bentley, CEO, Worldskills UK

Beatrice Bigois, Managing Director Consumers, EDF 

Stephen Fox, CEO, BAM Nuttall

15 mins 09:55AM

Keynote address: Race in the Workplace

Baroness Ruby McGregor Smith CBE

60 mins 10:15AM

Breakout sessions 

Making it happen: Changing leadership behaviours 

Stephanie Cox, Head of HR, Channel 4 
Lisa Mayhew, Managing Director, Berwin Leighton Paisner LLP
Steven Cox, Vice President, Executive Director for Public Sector, Fujitsu UK

 

Making it happen: Recruiting and developing the right people

Hema Marsha, Head of Country Digitisation & Skills, Cisco 
Jan Gooding, Global Inclusion Director, Aviva plc
Sharon Docherty, Global Organisation & People Development Director, Vodafone

 

Making it happen: Embedding an inclusive culture

Anna Hickey, Managing Director, Maxus 
Dr Anne Sammon, Managing Associate, Simmons & Simmons 
Rebecca Marmot, Global Vice President for Advocacy & Partnerships, Unilever UK Ltd
Misa von Tunzelman, Lead Director, UK Marketing & Communications, JLL 

25 mins 11:15AM Refreshment break and networking 
60 mins 11:40AM Breakout sessions repeated
30mins 12:45PM

Seeing the benefit: assessing the effectiveness of inclusion strategies 

Claire Tracey, Partner and Managing Director, The Boston Consulting Group

20mins 13:15PM

Closing remarks

Neil Carberry, Director of People and Skills, CBI

25mins 13:35PM Lunch and networking

 

Event location

Simmons & Simmons CityPoint, 1 Ropemaker St, London EC2Y 9SS